Οι Ρώσοι στέλνουν Νέτο στον Ολυμπιακό

Οι Ρώσοι στέλνουν Νέτο στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Οι Ρώσοι στέλνουν Νέτο στον Ολυμπιακό

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά τις δηλώσεις του Νέτο στο gazzetta.gr, Μ.M.E. από την Ρωσία έρχεται να υποστηρίξει ότι ο Πορτογάλος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ως δανεικός.

Στην Ρωσία, η μεταγραφή του Νέτο στον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη. Η «gazeta.ru», αναφέρει ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας με το καθεστώς δανεισμού. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, ξεκαθάρισε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Βίτορ Περέιρα και να έρθει στο Λιμάνι.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο παίκτης ήταν στη λίστα Βερόνα και Πάρμα.

Φέτος έχει παίξει σε 13 ματς, έχοντας συνολικά 915' συμμετοχής.

Η Ζενίτ από την πλευράς της θέλει να πουλήσει τον παίκτη από τώρα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

 

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμούσαν να τον πάρουν τη δεδομένη στιγμή ως δανεικό και το καλοκαίρι να διατηρούν την επιλογή αγοράς του μέσα σε ένα ποσό που θα μπορούν να δώσουν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα