Οι Ρώσοι στέλνουν Νέτο στον Ολυμπιακό

Οι Ρώσοι στέλνουν Νέτο στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Οι Ρώσοι στέλνουν Νέτο στον Ολυμπιακό

bet365

Μετά τις δηλώσεις του Νέτο στο gazzetta.gr, Μ.M.E. από την Ρωσία έρχεται να υποστηρίξει ότι ο Πορτογάλος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ως δανεικός.

Στην Ρωσία, η μεταγραφή του Νέτο στον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη. Η «gazeta.ru», αναφέρει ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας με το καθεστώς δανεισμού. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, ξεκαθάρισε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Βίτορ Περέιρα και να έρθει στο Λιμάνι.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο παίκτης ήταν στη λίστα Βερόνα και Πάρμα.

Φέτος έχει παίξει σε 13 ματς, έχοντας συνολικά 915' συμμετοχής.

Η Ζενίτ από την πλευράς της θέλει να πουλήσει τον παίκτη από τώρα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμούσαν να τον πάρουν τη δεδομένη στιγμή ως δανεικό και το καλοκαίρι να διατηρούν την επιλογή αγοράς του μέσα σε ένα ποσό που θα μπορούν να δώσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα