Ολυμπιακός: Κλεισμένοι Μπεν και Μπανανά

Ολυμπιακός: Κλεισμένοι Μπεν και Μπανανά

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Κλεισμένοι Μπεν και Μπανανά

bet365

Θέμα... έγκρισης του Βίτορ Περέιρα φαίνεται πως είναι οι μεταγραφές των Μπεν και Μπανανά, με τον Πορτογάλο να τσεκάρει και τον Γιουσούφ του Εργοτέλη.

Έτοιμοι να μετακομίσουν στον Πειραιά, αρκεί να δώσει το «ΟΚ» ο Βίτορ Περέιρα είναι οι Γιάγια Μπανανά του Πλατανιά και Μοχάμεντ Μπεν της Βέροιας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal». Ο Καμερουνέζος αμυντικός αγωνίστηκε υπό το βλέμμα του Πορτογάλου τεχνικού κόντρα στον Εργοτέλη και εφόσον αυτός ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, η μεταγραφή θα «τρέξει» άμεσα, ώστε ο παίκτης να είναι στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα το συντομότερο δυνατό.

Παρόμοια φαίνεται πως είναι τα δεδομένα και για τον μεσοεπιθετικό της Βέροιας, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα και με την ομάδα της Ημαθίας. Όπως και στην περίπτωση του Μπανανά, μένει μόνο η σύμφωνη γνώμη του Βίτορ Περέιρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέτζο.

Την ίδια στιγμή και πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 47χρονος τεχνικός τσέκαρε και τον Γιουσούφ του Εργοτέλη στο παιχνίδι της Κρήτης, που ξεχώρισε ως ο καλύτερος παίκτης του Εργοτέλη στο ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα