Πανθρακικός για Ιμπραϊμ

Αντώνης Σαούλης
Πανθρακικός για Ιμπραϊμ

bet365

Η ομάδα της Κομοτηνής σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει ζητήσει δανεικό τον μέσο του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες πως στον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν οι Πελέ, Ολαϊτάν, Ιμπραϊμ και Γκαζαριάν. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα δοθούν δανεικοί για το επόμενο εξάμηνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ιμπραϊμ ίσως να συνεχίσει την καριέρα του στη Κομοτηνή και τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Εμάνουελ Ρόκα έχει ζητήσει από τους “έρυθρόλευκους” τον νεαρό μέσο ο οποίος πέρσι έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν με τον Εργοτέλη αλλά τραυματίστηκε.

Ο Ιμπραϊμ επέστρεψε στην δράση τις τελευταίες εβδομάδες έπαιξε και με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί δανεικός. Και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα