Από τώρα (;) Μαραγκό η Βέροια

Αντώνης Σαούλης
Από τώρα (;) Μαραγκό η Βέροια

bet365

Πως αλλάζουν τα δεδομένα για τον Στέλιο Μαραγκό και την μεταγραφή του στην Βέροια. Ισως λύσει μέσα στην εβδομάδα το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα.

Η μεταγραφή του είναι κλεισμένη. Η Βέροια έχει συμφωνήσει κι έχει ανακοινώσει την μεταγραφή του Στέλιου Μαραγκού για το καλοκαίρι μια και το συμβόλαιό του τελείωνε με την Κέρκυρα. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με την μεταγραφή του πιο γρήγορα.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ίσως ο Μαραγκός αποδεσμευτεί τώρα από την Κέρκυρα! Και οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος από τον Γενάρη και φυσικά να ενσωματωθεί από τώρα στην Βέροια.

Μια Βέροια που ψάχνει και για μεσοεπιθετικό και παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ανδρέα Τάτο όπως έχει γίνει γνωστό. Και να βρει πεδίο δράσης είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα