To πρωτάθλημα των σχολών του Ολυμπιακού

To πρωτάθλημα των σχολών του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
To πρωτάθλημα των σχολών του Ολυμπιακού

bet365

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων σχολών Αττικής. Στο τουρνουά μετέχουν ομάδες από τις έντεκα σχολές του Ολυμπιακού.

Η διοργάνωση έφτασε ήδη στην έβδομη ημέρα με τις ομάδες από τις έντεκα σχολές του Ολυμπιακού να μετρούν κάθε εβδομάδα τις δυνάμεις τους στις κατηγορίες Τζούνιορ και Προ Τζούνιορ. Παράλληλα διεξάγονται φιλικοί αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες 2008 - 09 και 2002 - 03 ενώ οι ομάδες που έχουν ρεπό δίνουν αγώνες με τις ομάδες της Ακαδημίας.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ… δρόμο ακόμη. Θα ολοκληρωθεί στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη στο τέλος Μαϊου με την διεξαγωγή της τελικής φάσης στην οποία θα συμμετάσχουν και ομάδες από τις σχολές της επαρχίας. Στο τουρνουά αγωνίζονται οι σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη, Ταύρου, Αλίμου, Ασπροπύργου, Πετρούπολης, Βάρης, Βούλας, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου και του Αιγάλεω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα