Εγραψε ιστορία ο Ούμπιντες (vid+pics)

Εγραψε ιστορία ο Ούμπιντες (vid+pics)

Αντώνης Σαούλης
Εγραψε ιστορία ο Ούμπιντες (vid+pics)

bet365

Το τρίτο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Α' Εθνικής σημείωσε ο Ούμπιδες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ενα δευτερόλεπτο πιο... αργό από το γκολ του Νικολόπουλου το 2001-02 κόντρα στον ΠΑΟΚ και... 1,5 από αυτό του Ροτζέριο Μπέλεμ κόντρα στην Καλαμαριά.

Σέντρα, πάσα στ' αριστερά, ο Κούρος την στέλνει στην περιοχή και ο Ούμπιδες με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Χρόνος που χρειάστηκε για ν' ανοίξει το σκορ ο Ατρόμητος μέσα στο Αγρίνιο; Μόλις 11 δευτερόλεπτα. Και μ' αυτό το γκολ ο Χαβιέ Ούμπιδες μπαίνει στο βιβλίο της ιστορίας. Και αυτό γιατί το γκολ του Αργεντινού είναι το τρίτο πιο γρήγορο στην ιστορία της Α' Εθνικής.

Επίσημο ρεκόρ δεν υπάρχει αλλά μέχρι και σήμερα θεωρείται ότι ο Ροτζέριο Μπέλεμ του Αρη έχει πετύχει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Α' Εθνικής. Ηταν κοντά στα... 9,5 δευτερόλεπτα στο ματς του Αρη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (3-2 στις 29 Απριλίου του 2007). Από εκεί και πέρα ακολουθούν οι:

Νίκος Νικολόπουλος στα 10 δευτερόλεπτα με το Αιγάλεω της σεζόν 2001-02 κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Σέρχιο Κόκε στα 11 δευτερόλεπτα με τον Αρη τη σεζόν 2006-07 κόντρα στην Κέρκυρα.
Τάσος Μητρόπουλος στα 11 δευτερόλεπτα με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1988-89 κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ανδρέας Λαμπρόπουλος στα 12 δευτερόλεπτα με τον ΟΦΗ τη σεζόν 2013-14 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες από την νίκη του Αιγάλεω και τον Νικολόπουλο, που κατέχει το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ και video από το τέρμα του Ροτζέριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα