Τα τυπικά για Δασκαλάκη

Gazzetta team
Τα τυπικά για Δασκαλάκη

bet365

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική προσθήκη είναι η Λαμία, που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Δασκαλάκη. Μέσα στο επόμενο 24ωρο ξεκαθαρίζει και το θέμα του προπονητή.

Κοντά στην απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη φαίνεται πως βρίσκεται η διοίκηση της Λαμίας. Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ, του Εργοτέλη, του Ολυμπιακού και της Βέροιας, τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας και απομένει πλέον η τακτοποίηση κάποιων μικρο-εκκρεμοτήτων προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό της.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται κάποιος από τους τερματοφύλακες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δυναμικό να αποχωρήσει. Όσον αφορά στο θέμα προπονητή οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις με προπονητές οι οποίοι έχουν θητεία τόσο στη Super League, όσο και στη Football League.

Εξελίξεις στο εν λόγω θέμα αναμένεται να υπάρξουν είτε αύριο το πρωί, είτε το μεσημέρι όπου και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η διοίκηση του στερεοελλαδίτικου συλλόγου φέρετε να έχει έρθει σε συμφωνία με πέντε παίκτες πρωτοκλασάτους, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες ανόδου έχει.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα