Όλα καλά με Πράνιτς

Όλα καλά με Πράνιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Όλα καλά με Πράνιτς

bet365

Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο είχε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Αναστασίου, όσον αφορά τον Ντάνιελ Πράνιτς και τον Βίκτωρ Κλωναρίδη.

Ο Κροάτης άσος που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στη νίκη (1-0) επί της Καλλονής, το περασμένο Σάββατο, έδειξε πως τελικά δεν έχει κάτι σοβαρό και υπολογίζεται για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, την προσεχή Πέμπτη, αν όλα κυλήσουν ομαλά και τις επόμενες μέρες.

Σε αντίθεση, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που επίσης αποχώρησε με πρόβλημα από το τελευταίο παιχνίδι του «τριφυλλιού», προπονήθηκε ατομικά...

Από το πρωινό πρόγραμμα στο Κορωπί, απουσίασε και ο Ουασίμ Μπούι έχοντας εξασφαλίσει άδεια.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και πάσες, ενώ όσοι έπαιξαν προχθές κόντρα στην Καλλονή έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα