Πρόβλημα με ναρκωτικά και αλκοόλ στη Μπουντεσλίγκα

Κώστας Ζάλιαρης
Πρόβλημα με ναρκωτικά και αλκοόλ στη Μπουντεσλίγκα

bet365

Ο Δόκτωρ Ρόλαντ Χάρτεϊ Πέτρι, σε θέμα που ετοίμασε η Independent για τον κόσμο στα γερμανικά γήπεδα, στάθηκε στο πρόβλημα της χρήσης ουσιών που μπορεί να έχει σοβαρότερες συνέπειες από την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Μπορεί στο γερμανικό πρωτάθλημα να θαυμάζουν όλοι τον κόσμο που στηρίζει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο φημισμένο «yellow wall», ή την ξέφρενη πορεία της Μπάγερν Μονάχου ή ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αποχωρούν από τη Γερμανία για να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο σημείο της Ευρώπης, ωστόσο, όλα δεν σημαίνει πως είναι όλα... ρόδινα.

Και μπορεί η κατανάλωση μπύρας να είναι γεγονός που πάει... πακέτο με την παρακολούθηση αγώνα της Μπουντεσλίγκα στην κερκίδα, ωστόσο, ο Δόκτωρ Ρόλαντ Χάρτεϊ Πέι, σε αναφορά που έκανε η Independent στο γερμανικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της χρήσης ουσιών από τους οπαδούς...

«Προφανώς και το αλκοόλ και οι μπύρες παραμένουν ένα πρόβλημα που χρήζει λύσης, ωστόσο υπάρχει και θέμα με τα ναρκωτικά. Δεν είναι κάτι που γίνεται μεμονωμένα ή μια στο τόσο... Πρόκειται για πολύ συχνό φαινόμενο και έχει γίνει πλέον ένα από τα ζητήματα που πρέπει να κοιτάξει πολύ προσεκτικά η διοργανώτρια αρχή της Μπουντεσλίγκα» είπε ο Χάρτεϊ Πέι.

Όπως μάλιστα αναφέρει, η χρήση ουσιών γίνεται για να έχουν οι οπαδοί περισσότερη ενέργεια σε περίπτωση που προκληθεί ένταση με τους οπαδούς άλλων ομάδων στο γήπεδο, πέρα από την πιο έντονη στήριξη στην ομάδα...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα