«Σφήνα» ΠΑΟΚ σε Τζένοα

Νίκος Ρόλλας
«Σφήνα» ΠΑΟΚ σε Τζένοα

bet365

Η Τζένοα ψάχνει τρόπο για να χωρέσει τον 17χρονο Βασίλη Τριανταφυλλάκη στην Primavera και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ έκανε μπάσιμο για την απόκτησή του.

Πέρα από τις περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, στον ΠΑΟΚ στρέφουν το βλέμμα τους και στο μέλλον. Σε ταλαντούχους δηλαδή παίκτες που έχουν μεγάλες προδιαγραφές και περιθώρια εξέλιξης, όπως είναι για παράδειγμα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης.

Ο 17χρονος μέσος που αγωνιζόταν στην Arsenal Elite Academy Hellas στην Θεσσαλονίκη, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Γένοβα για να δοκιμαστεί από την Τζένοα. Στις προπονήσεις που έλαβε μέρος, άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, που έδωσαν θετική εισήγηση για την απόκτησή του...

Ωστόσο η έλλειψη κενής θέση στην Primavera έχει «παγώσει» λίγο την υπόθεση, καθώς οι Ιταλοί ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα, προκειμένου να βρεθεί λύση και ο παίκτης να υπογράψει μαζί τους.

Η εξέλιξη αυτή άφησε ανοιχτό πεδίο για... μπάσιμο και άλλων ομάδων, με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Οι υπεύθυνοι του «δικεφάλου» έχουν εικόνα για τον ταλαντούχο μέσο και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Μάλιστα, για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκη ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες δύο ομάδες του κέντρου, όμως Τζένοα και ΠΑΟΚ έχουν τον πρώτο λόγο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα