Κρούση για Ερνάνι ο Ολυμπιακός

Κρούση για Ερνάνι ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κρούση για Ερνάνι ο Ολυμπιακός

bet365

Την πόρτα της Γκιμαράες για τον Ερνάνι, που ξεχωρίζει στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα, φέρεται να χτύπησε ο Ολυμπιακός. Διάψευση από τους ερυθρόλευκους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», πορτογαλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν κρούση στην Γκιμαράες (4η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα φέτος) για τον 24χρονο εξτρέμ, που διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν στη χώρα. Ο Χόρχε Σάντος Φόρτε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει 5 γκολ και 4 ασίστ έως τώρα, αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, αν και αριστεροπόδαρος και φαίνεται πως η περίπτωσή του είναι εισήγηση του Βίτορ Περέιρα. Ο Ολυμπιακός από μέρους του διέρρευσε πως δεν υπάρχει θέμα με Ερνάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα