Με μεταγραφές στα Χανιά ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Με μεταγραφές στα Χανιά ο Εργοτέλης

bet365

Με τους νεοαποκτηθέντες Καλέ, Τζίλας, Ουλά να είναι στην αποστολή, αναχώρησε για τα Χανιά ο Εργοτέλης, που θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο γειτονικό ντέρμπι της Κρήτης.

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη πριν το αυριανό ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά (26/1 19:30). Με το πέρας αυτής, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τους Καλέ, Τζίλας, Ουλά, οι οποίοι αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Ηρακλείου.

Επίσης, στη διάθεσή του βρίσκεται και ο Μπόε-Καν, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν οι Γιοβάνοβιτς και Μπρούνο, με τον πρώτο να συνεχίζει το ατομικό του σε αυξημένο ρυθμό και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία και τρέξιμο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σαράνοφ, Καβουσάκης, Λουβιόν, Γκέντσογλου, Πίτσος, Φίντελεφ, Λυκογιάννης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπουρσέλης, Καζναφέρης, Μπόε-Καν, Γιουσούφ, Λεονάρντο, Καλέ, Χαντί, Παμλίδη, Τζίλας, Ουλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα