Βαν Χόλσμπεεκ: «Δεν ασχολούμαστε με Νοβαρέτι»

Βαν Χόλσμπεεκ: «Δεν ασχολούμαστε με Νοβαρέτι»

Δημήτρης Τομαράς
Βαν Χόλσμπεεκ: «Δεν ασχολούμαστε με Νοβαρέτι»

bet365

Ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ, τζένεραλ μάνατζερ της Άντερλεχτ, διευκρινίζει στο Gazzetta πως η ομάδα του δεν ασχολείται με τον Νοβαρέτι. «Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα», το σχόλιο για Μιλιβόγιεβιτς.

Ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta για την περίπτωση του Ντιέγο Νοβαρέτι και το γεγονός πως η Άντερλεχτ δεν... καίγεται γι' αυτόν. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νοβαρέτι. Δεν ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο αμυντικό και δεν πρόκειται να τον κλείσουμε», μας ανέφερε ο παράγοντας της Άντερλεχτ. Στην συνέχεια τόνισε πως «υπήρχαν κάποιες σκέψεις και... προβληματισμοί για το θέμα του αμυντικού. Για το εάν θα έπρεπε να γίνει τέτοια κίνηση ή όχι.

Αυτήν την στιγμή μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως λήφθηκε απόφαση να πάρουμε έναν αμυντικό. Λογικά θα τον κλείσουμε την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός και εάν αλλάξει κάτι. Σίγουρα όμως δεν θα είναι ο Νοβαρέτι». Ως προς την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ο τζένεραλ μάνατζερ των Βέλγων είπε: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο από τον Ολυμπιακό για τον Μιλιβόγιεβιτς. Εμείς θα περιμένουμε την ελληνική ομάδα. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα. Έχουμε μέχρι τον Μάρτιο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα