Ο Ναζλίδης στο Gazzetta.gr

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ναζλίδης στο Gazzetta.gr

bet365

Λίγα 24ωρα μετά το deal του με την Βέροια ο Θωμάς Ναζλίδης μιλάει στο Gazzetta για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τους λόγους που αποχώρησε από τον Πλατανιά.

Ο Θωμάς Ναζλίδης, που όπως σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr ήταν... φευγάτος εδώ και αρκετό καιρό έκανε δηλώσεις τόσο για το καινούριο κεφάλαιο που ανοίγει με την ένταξή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια στην Βέροια όσο και για τον Πλατανιά, από τον οποίο αποτέλεσε παρελθόν μετά από αρκετά χρόνια. Διαβάστε πιο αναλυτικά τι τόνισε στο Gazzetta ο έμπειρος επιθετικός.

- Θωμά πλέον ανήκεις στο δυναμικό της Βέροιας. Ποιός ήταν ο λόγος που έκανες αυτήν την επιλογή;

Έκλεισα στην Βέροια διότι μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρθηκαν άψογα από την πρώτη στιγμή. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα εκεί. Είναι και μία ομάδα που μπορεί να καλύψει τις βλέψεις μου ως προς το αγωνιστικό σκέλος.

- Ποιοί είναι οι στόχοι σου από εδώ και πέρα;

Να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Μετά να μπορέσω να κάνω ένα ακόμα πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.

- Μετά από χρόνια αφήνεις τον Πλατανιά. Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο;

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρουξάκη που μου φέρθηκε άψογα αλλά και τον κ. Δημήτρη Μαθιουλάκη. Πρόκειται για ανθρώπους με αγάπη για την ομάδα. Ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα και ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Μαζί ζήσαμε αξέχαστες στιγμές. Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο των Χανίων για την αγάπη του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου. Είναι μία παρακαταθήκη για μένα για όσα χρόνια έχω περάσει στην ομάδα.

- Ποιά ήταν όμως η αιτία που δεν συνεχίζεις;

Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με τον προπονητή στο αγωνιστικό κομμάτι. Απλά εγώ δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με κάποια πράγματα και έτσι έπρεπε να φύγω.

- Έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά πάντως για την σχέση σου με τον πρώην πλέον προπονητή σου.

Θα μπορούσα να πω πολλά, όμως δεν θα ήθελα όμως να αναφέρω κάτι παραπάνω. Κοιτάζω μπροστά αυτήν την στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα