Τα δεδομένα για Νοβαρέτι

Τα δεδομένα για Νοβαρέτι

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Νοβαρέτι

bet365

H Άντερλεχτ δεν... καίγεται να αποκτήσει στόπερ, πόσο μάλλον τον Νοβαρέτι, που δείχνει να είναι πιο εύκολη και προσιτή περίπτωση για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις άλλες υπάρχουσες επιλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από το Βέλγιο το όνομα του Ντιέγο Νοβαρέτι ήταν απλώς ένα ακόμα που έπεσε στο τραπέζι για την αμυντική γραμμή της Άντερλεχτ τον Γενάρη. Μέχρι εκεί όμως. Οι Βέλγοι δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού ενώ ο Αργεντίνος δεν είναι ένα όνομα που φαίνεται πως τους... πείθει για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Στο ρόστερ της ομάδας εκτός των άλλων υπάρχει ο 21χρονος ταλαντούχος σέντερ μπακ, Μίκαελ Χέιλεν, για τον οποίο υπάρχει το πλάνο να αξιοποιηθεί όσο περισσότερο γίνεται και τις φορές που θα χρειαστεί. Επίσης η Άντερλεχτ δεν έχει πρόβλημα στο να περιμένει την επιστροφή του Σανσέλ Εμπεμπά από το Κόπα Άφρικα. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Άντερλεχτ δεν κινείται δυναμικά και με αποφασιστικότητα για στόπερ και δη για την απόκτηση του Νοβαρέτι.

Ακόμα και εάν επέλθει αλλαγή δεδομένων και πάει για σέντερ μπακ αυτός δεδομένα δεν θα είναι ο Νοβαρέτι. Όπως έχει επισημανθεί και παλαιότερα εξάλλου η υπόθεση του 29χρονου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού της Λάτσιο ήταν και είναι πιο εύκολη και προσιτή συγκριτικά με άλλες. Ενδεχομένως και ιδιαίτερα εύκολη. Και αυτό διότι εκτός των άλλων οι Λατσιάλι θέλουν να απαγκιστρωθούν από το συμβόλαιό του. Το ζητούμενο είναι και πως ο Βίτορ Περέιρα δεν είναι βέβαιος πως ο Νοβαρέτι είναι η ενδεδειγμένη λύση για την ερυθρόλευκη άμυνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως είχε και την Κυριακή συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας για τα μεταγραφικά. Η περίπτωση του Λουίς Νέτο θα κριθεί άμεσα και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθούν οι επόμενες εξελίξεις. Πάντως ο Νοβαρέτι όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να είναι μέσα στις ερυθρόλευκες επιλογές.

* Συνεχίζει να είναι πιθανό εκτός από τον εξτρέμ να κλείσει και δεύτερος στόπερ, κάτι που σας έχουμε ξαναγράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα