Πολυτιμότερος με Πλατανιά ο Κλάους

Πολυτιμότερος με Πλατανιά ο Κλάους

Gazzetta team
Πολυτιμότερος με Πλατανιά ο Κλάους

bet365

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε την προτίμησή του στον Στέφανο Αθανασιάδη, ψηφίζοντάς τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας στη νίκη (1-0) επί του Πλατανιά, στο ματς της περασμένης εβδομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τον Fans Man of the Match ελλείψει αγωνιστικής υποχρέωσης στην 20η αγωνιστική, αφού το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ο «δικέφαλος του βορρά» το παίρνει στα χαρτιά με 3-0.

Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά αναδείχθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο αρχηγός της ομάδας εκτός του ότι πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (το οποίο αναδείχθηκε και BestGoal της αγωνιστικής), ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα και έπαιξε όπου του ζήτησε ο προπονητής του, όντας αλάνθαστος ακόμη και ως “εξάρι”.

Ο Κλάους συγκέντρωσε το 42% των ψήφων του κοινού, επικρατώντας έτσι των Κωνσταντινίδη και Σκόνδρα, οι οποίοι έλαβαν 27% και 6% αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα