Έμεινε με την... όρεξη ο Κάμπελ

Έμεινε με την... όρεξη ο Κάμπελ

Κώστας Ζάλιαρης
Έμεινε με την... όρεξη ο Κάμπελ

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει την πορεία του Τζόελ Κάμπελ μετά τον Ολυμπιακό. Από την ελπίδα της μονιμοποίησης στην Άρσεναλ, στην εκ νέου παραχώρηση με δανεισμό, αυτή τη φορά στη Βιγιαρεάλ.

Πέρυσι, με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» έλαμψε. Το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και η «εκτέλεση» του Ντε Χέα, τον έκαναν πρώτο θέμα... συζήτησης στην Αγγλία. Ο Αρσέν Βενγκέρ έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση, ενώ τον είδε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την Κόστα Ρίκα, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Η απόφαση για την επιστροφή του στο «Έμιρεϊτς» ήταν ειλημμένη. Ο Αλσατός κόουτς των «κανονιέρηδων» τον υπολόγιζε ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τον είδε να σκοράρει στο επιβλητικό 5-1 επί της Μπενφίκα σε φιλικό προετοιμασίας, σε ένα ματς βέβαια που... έβγαλε μάτια και ο Γιάγια Σανογκό, αλλά είχε την ίδια κατάληξη με τον Κάμπελ.

Το θέμα είναι πως ακόμα και με τον τραυματισμό του Ολιβιέ Ζιρού που έλειψε για δυόμιση μήνες, όπως επίσης και με την απουσία του Θίο Γουόλκοτ που ακόμα βρίσκεται σε στάδιο πλήρους επανένταξης στην ομάδα έχοντας ξεπεράσει τη ρήξη χιαστών, ο Κάμπελ δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Η απόκτηση του Ντάνι Γουέλμπεκ – που σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα απ' όσα έχει δώσει μέχρι αυτή τη στιγμή στην Άρσεναλ – και ο... εξωπραγματικός Αλέξις Σάντσες, άφησαν τον Τζόελ Κάμπελ στον πάγκο. Δεδομένου και του παραγκωνισμού του Λούκας Ποντόλσκι, λόγω... έλλειψης χώρου (άσχετα από τη σχέση που μπορεί να είχε με τον Βενγκέρ και την αδιαφορία που επιδείκνυε ο Αλσατός για τον Γερμανό), ο Κοσταρικανός είχε αντιληφθεί πως ούτε φέτος θα ήταν η χρονιά του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μόλις τέσσερις συμμετοχές και 37 λεπτά αγώνα συμπλήρωσε στο κορυφαίο πρωτάθλημα ο Τζόελ Κάμπελ προτού παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στη Βιγιαρεάλ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από μια συμμετοχή σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο, ενώ, παρά το στοιχείο που αναφέρει 3 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε το 90λεπτο μονάχα στο παντελώς αδιάφορο παιχνίδι στην Τουρκία απέναντι στη Γαλατασαράι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Από ανερχόμενο αστέρι, ο Τζόελ Κάμπελ μεταλλάχθηκε ξανά σε έναν κοινό νεαρό ποδοσφαιριστή που φεύγει δανεικός για να «ψηθεί»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα