Κωνσταντινίδης: «Όλα τα ματς σαν τελικούς...»

Κωνσταντινίδης: «Όλα τα ματς σαν τελικούς...»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Όλα τα ματς σαν τελικούς...»

bet365

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πλέον κάθε ξεχωριστό ματς στο πρωτάθλημα να το βλέπουν στην ομάδα σαν τελικό, ενώ αναφέρθηκε και επί προσωπικού, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί τον «δικέφαλο του βορρά».

Μετά την ατυχία και τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι εδώ και είναι αποφασισμένος. Πήρε τις ευκαιρίες του στα τελευταία παιχνίδια από τον προπονητή του και τον δικαίωσε πανηγυρικά. Πολύ καλές εμφανίσεις και συνεχής βελτίωση για τον νεαρό μπακ.

Ο Δημήτρης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV για το comeback του, τους στόχους της ομάδας αλλά και την γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα