Κουτσιανικούλης: «Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση»

Gazzetta team
Κουτσιανικούλης: «Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση»

bet365

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής αυτήν την δύσκολη περίοδο.

«Το δύσκολο είναι ότι είμαστε λίγοι παίκτες και δεν έχουμε επιλογές. Έχουμε πάρει μια απόφαση να μείνουμε και να βοηθήσουμε μέχρι τέλους. Βλέπουμε ότι και τα νέα παιδιά είναι έτοιμα και βοηθάνε τα μέγιστα» εξήγησε ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι έχουμε δείξει πως υπάρχουν δυνατότητες και βγαίνουμε στο γήπεδο με πάθος. Μας βοηθάει ο προπονητής μας. Ελπίζω να υπάρχει συνέχεια και να λυθούν τα προβλήματα, να γίνουν κάποιες προσθήκες, ώστε να χουμε μια καλή συνέχεια»

Ερωτηθείς για την απόφασή του να μείνει στον ΟΦΗ, εξήγησε: «Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, έχω μιλήσει με τον κ. Μαχλά και με τον προπονητή. Πιστεύω θα βρεθεί λύση και θα υπάρξει συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα