Μακρής: «Είμαστε εδώ γιατί το πιστεύουμε»

Gazzetta team
Μακρής: «Είμαστε εδώ γιατί το πιστεύουμε»

bet365

Κόντρα σε αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα, ο ΟΦΗ θα κάνει την προσπάθειά του για να παραμείνει στη Superleague, σύμφωνα με το Γιώργο Μακρή.

«Είμαστε εδώ γιατί το πιστεύουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αυτά τα παιδιά αγωνίζονται πρώτη φορά στην Α' Εθνική» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της κρητικής ομάδας, πριν αναφερθεί στην ιστορία με τους επενδυτές από την Ιταλία: «Να μην κρυβόμαστε, υπήρχαν προβλήματα στον ΟΦΗ από πέρσι. Δεν βγήκε προς τα έξω. Αυτό που έγινε με τους Ιταλούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Αναφερόμενος στην στάση του κόσμου, σημείωσε: «Εντάξει ο κόσμος είναι απίστευτος. Στηρίζει πάρα πολύ την ομάδα, γι' αυτό κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς δεν μπορεί να βγει η χρονιά με 15-16 άτομα. Θα γίνουν προσθήκες. Έχουμε ενημερωθεί ότι θα ενισχυθεί η ομάδα, δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο».

Για το αν οι άλλες ομάδες υποτιμούν τον ΟΦΗ: «Σίγουρα τώρα οι περισσότερες ομάδες ίσως μας υποτιμούν, ίσως πιστεύουν ότι θα γίνουμε σαν τη Νίκη Βόλου. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Καταλήγοντας, μίλησε και για το Νίκο Αναστόπουλο: «Σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Έχει έρθει με σχεδόν μηδαμινές προϋποθέσεις για να κάνει κάτι, πίστεψε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα