Ομάρ: «Θέλαμε αυτό που αξίζαμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Θέλαμε αυτό που αξίζαμε»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον ΟΦΗ ώστε να πάρει αυτό που ήθελε και άξιζε.

Ο Ομάρ είπε στη NOVA για:

Τη νίκη με τον ΟΦΗ: «Στο γήπεδο υπήρχε πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Ήταν οι φίλοι του ΟΦΗ που ακούγονταν πολύ. Είχαν πολύ μεγάλο πάθος και για εμάς δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς, όμως, καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Καταφέραμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».

Την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: «Ο λόγος που πιστεύω ότι ο αντίπαλος δημιουργεί δύσκολα ευκαιρίες εναντίον μας είναι ότι πάντα προσπαθούμε να έχουμε παίκτες και στις δύο πλευρές. Όταν το παιχνίδι γίνεται από τη μία πλευρά εμείς προσπαθούμε να είμαστε προς τα εκεί και όταν γίνεται απ' την άλλη εμείς προσπαθούμε να έχουμε παίκτες εκεί και να αμυνθούμε».

Την απόδοσή του: «Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι, προσπαθώ πάντα με την δουλειά μου να γίνομαι όλο και πιο καλός. Το γεγονός ότι τα πηγαίνω καλά μου δίνει αυτοπεποίθηση. Νιώθω όλο και πιο καλά στην θέση που παίζω και πάντα προσπαθώ να γίνομαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα