Μπεργκ: «Χαρούμενος που υπογράφω»

Μπεργκ: «Χαρούμενος που υπογράφω»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Χαρούμενος που υπογράφω»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με την Καλλονή, με τον Σουηδό να δηλώνει χαρούμενος που θα υπογράψει την Δευτέρα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έχει… βαρεθεί να αναδεικνύεται MVP: «Αυτό μου λέει και η κόρη μου. Τα παίρνει αγκαλιά όταν κοιμάται (τα βραβεία). Τώρα θα αρχίσω να δίνω και στο γιό μου μερικά για να γεμίσει το δωμάτιό του».

Για την δυσκολία που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε «κλειστές» άμυνες: «Είναι πιο δύσκολο απ’ ότι σε… ανοικτό ματς αλλά έχουν αρχίσει να το συνηθίζουμε και βρίσκουμε το δρόμο και σε αυτές τις περιπτώσεις».

Για το αν χαίρεται με την άφιξη του ατζέντη του την Δευτέρα (26/1) στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος από τη στιγμή που θα κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και θα ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου. Είναι κάτι που έχει τελειώσει εδώ και καιρό και απέμενε αυτό».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τις αναμετρήσεις απέναντι στην Ξάνθη και τον Πλατανιά για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, αντίστοιχα: «Είναι δύσκολο το πρόγραμμα όταν υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, θα πάμε να νικήσουμε τα ματς. Θέλουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα».

Για το πώς αισθάνεται που σε πολλούς αγώνες δεν του έχουν δοθεί πέναλτι:«Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε πάρει πέναλτι αλλά έχουν συνηθίσει σε τέτοιος συνθήκες. Από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα