Τα είπε και με Μίτσελ ο Καραγκούνης

Τα είπε και με Μίτσελ ο Καραγκούνης

Αντώνης Σαούλης
Τα είπε και με Μίτσελ ο Καραγκούνης

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε και με τον Μίτσελ. Επιστρέφει την Κυριακή ο διευθυντής της Εθνικής. Αποφασίζουν για τον νέο προπονητή μέχρι την Παρασκευή.

Μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο Μίτσελ. Ο Γιώργος Καραγκούνης ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να μιλήσει αρχικά με τον Ουρουγουανό προπονητή (την Παρασκευή) και το Σάββατο τα είπε και με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού μια και βρίσκεται κι αυτός στην λίστα.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τον Μίτσελ να έχει εκφράσει δημοσίως την θέση του σε περίπτωση που του γινόταν πρόταση από την Εθνική (δεν θα είχε κανένα θέμα), όπως φυσικά και ο Γιώργος Καραγκούνης να εκτιμά τα όσα έκανε τα σχεδόν δύο χρόνια που ήταν στην Ελλάδα.

Συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε με τον έναν (προφανώς για να κάνει ραντεβού και με τον Μίτσελ), ούτε με τον άλλον. Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε και με τους δύο θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα και μέσα στην εβδομάδα ίσως να έχει κι άλλες συναντήσεις (με Ελληνες τεχνικούς) για να ληφθεί η οριστική απόφαση υπό την έγκριση της ΕΠΟ.

Αυτή δεν θ' αργήσει. Μέσα στην εβδομάδα και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ο Γιώργος Καραγκούνης θα κάτσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση. Οπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο Μαρκαριάν δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι εν τέλει ο εκλεκτός.

 

Τελευταία Νέα