Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνος 2-0 (vid)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνος 2-0 (vid)

bet365

Ο αγωνιστικός χώρος του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θύμιζε λίμνη, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης με ένα γκολ του Σανκαρέ και ένα του Μπαράλες επέστρεψε στις νίκες (2-0) απέναντι στον Πανιώνιο.

Πως ξεκίνησαν

Την εστία των Αρκάδων υπερασπίστηκε ο Κοσίτσκι, με τους Γκϊάν, Σανκαρέ μπροστά του, ενώ στα άκρα ήταν οι Λούι και Τσοκάνης. Στον άξονα κινήθηκαν οι Μουνάφο και Κουρμπέλης, ενώ τον Μπαράλες πλαισίωσαν οι Ρόλε, Μάσα και Γιαννιώτας.

Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν κάτω από τα δοκάρια τον Γιαννακόπουλο, με τους Παντίδο, Ρισβάνη μπροστά του, ενώ στα άκρα ήταν οι Πάνος και Αργυρόπουλος. Στον άξονα, δίπλα από Μητρόπουλο ήταν ο Κόρμπος, ενώ πίσω από τον Γιάννου κινήθηκαν οι Φούντας, Κολοβός και Μπουμάλ.

Γκολ με το καλημέρα!

Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από την καταρρακτώδη βροχή των τελευταίων ημερών στην Τρίπολη, όλα έδειχναν πως δεν θα έχουμε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού ο αγωνιστικός χώρος δε θα βοηθούσε. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι διέψευσαν τους πάντες και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, αφού μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ.

Μετά από πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ο Γιαννακόπουλος έκανε πολύ άστοχη έξοδο, με τον Σανκαρέ να το εκμεταλλεύεται και με καρφωτή κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ιστορικού, δίνοντας το προβάδισμα στους Αρκάδες.

Παιχνίδι για... ύπνο

Μπορεί να ξεκίνησε καλά, όμως το ματς στην συνέχεια ήταν όπως θα περίμενε κανείς, βλέποντας τον... βάλτο στον αγωνιστικό χώρο. Ο αστέρας είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, μιας και η μπάλα κολλούσε σε πάρα πολλά σημεία και δεν επέτρεπε να πάρει γρήγορο ρυθμό η αναμέτρηση.

Από την άλλη, μπλοκαρισμένος ήταν και ο Πανιώνιος, που είχε σαν στόχο να περιμένει πίσω και να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που με τις υπάρχουσες συνθήκες ήταν πραγματικά αδύνατο. Έτσι, στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία αξιόλογη φάση, με το σουτ του Ρισβάνη στο 24' και την προβολή του Μπαράλες στο 28' να είναι ότι κρατάμε από το πρώτο μέρος.

Καλύτερος στην επανάληψη, αλλά...

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έψαξε την απάντηση, με τους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού να πιέζουν πιο ψηλά και να βγαίνουν στην επίθεση. Παρόλα αυτά, η ομάδα που ευτύχησε να βρει δίχτυα, ήταν αυτή του Αστέρα Τρίπολης.

Ήταν το 56ο λεπτό όταν ο Κουρμπέλης επιχείρησε μία κάθετη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με τον Γιαννακόπουλο να βγαίνει να μαζέψει, όμως η μπάλα... κόλλησε στον βούρκο! Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Μπαράλες να προλάβει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ένα... τσίμπημα να τον κρεμάσει για να γράψει το 2-0.

Διαδικαστικό χαρακτήρα το ματς!

Μετά και το δεύτερο τέρμα του Αστέρα, το παιχνίδι έχασε ουσιαστικά το νόημά του. Ο Πανιώνιος έδειχνε να έχει όρεξη και προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν το υπέρ τους σκορ και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, κάτι που το έκαναν... σβηστά!

Αστέρας (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μάσα (46' Πάρα), Ρόλε (69' Τόρμενα), Μπαράλες.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

MVP. Μπαράλες. Πολύ καλό παιχνίδι, πέρα από το τέρμα που έχει πετύχει ήταν αρκετά κινητικός, ενώ παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, είχε μερικές ευκαιρίες, ενώ έχει καταφέρει σε μία φάση να κάνει... χαζούς τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στο ύψος του. Σανκαρέ. «Αρχοντικός» για άλλη μία φορά, πέτυχε το γκολ, ενώ και στα μετόπισθεν ήταν πολύ καλός, καθώς καθάριζε όλες τις φάσεις.

Αδύναμος κρίκος. Ο αγωνιστικός χώρος. Ήταν τραγικός, με την βροχή να έχει δημιουργήσει λίμνες, βούρκο και αυτό που είδαμε δεν θύμιζε μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια.

Γκάφα. Ανήκει στον Γιαννακόπουλο, που κάνει πολύ κακή έξοδο και δίνει την ευκαιρία στον Σανκαρέ να ανοίξει το σκορ.

Το στραγάλι. Απαρατήρητος πέρασε, τόσο ο Μήτσιος, όσο και οι βοηθοί του, με το παιχνίδι να τους βοηθάει, αφού δεν είχε γρήγορο ρυθμό και δεν τους δυσκόλεψε.

Το ταμείο του gazzetta. Ο Αστέρας ευτύχησε να πάρει με το... καλημέρα το προβάδισμα, μετά από ένα λάθος του Γιαννακόπουλου, σε ένα παιχνίδι που δε μπορούσε να έχει ρυθμό, λόγω της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, που θύμιζε λίμνη. Ο Πανιώνιος προσπάθησε, αλλά δε κατάφερε να αντιδράσει, με τους Αρκάδες να καθαρίζουν το ματς και να επιστρέφουν έτσι στην νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα