Μιλάει με Κρισάντους η ΑΕΚ

Μιλάει με Κρισάντους η ΑΕΚ

Gazzetta team
Μιλάει με Κρισάντους η ΑΕΚ

bet365

Σε επαφές με τον Μακόλεϊ Κρισάντους θα μπει η ΑΕΚ από την ερχόμενη Τρίτη, με τον Νιγηριανό να αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο της για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Αφρικανός στράικερ έχει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα (Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία), καλό «ιστορικό» σκοραρίσματος και είναι σε καλή ηλικία (24). Στοιχεία που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της Ένωσης για το προφίλ του επιθετικού που αναζητά στην αγορά του Ιανουαρίου, ενώ αποτελεί εχέγγυο και η γνωριμία του ποδοσφαιριστή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κατά τη συνύπαρξή τους στη Λας Πάλμας.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας για τον Γενάρη και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να «τρέξει» το θέμα, με την ΑΕΚ να κάνει επίσημη κρούση για να τον αποκτήσει. Ο Κρισάντους περιμένει ακόμη να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σίβασπορ, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως τα ποσά που θα λάβουν ο ίδιος και ο μάνατζέρ του, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη, όταν και η Ένωση έχει προγραμματίσει να κάνει την κίνησή της.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα