Τα είπε με Μαρκαριάν ο Καραγκούνης

Τα είπε με Μαρκαριάν ο Καραγκούνης

Αντώνης Σαούλης
Τα είπε με Μαρκαριάν ο Καραγκούνης

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Μαδρίτη αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κι άλλες συναντήσεις από τον διευθυντή της Εθνικής. Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας η οριστική απόφαση για τον εκλεκτό.

Ηταν ένα προγραμματισμένο ραντεβού. Οπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες ο Γιώργος Καραγκούνης είχε βάλει στην λίστα και τον Σέρχιο Μαρκαριάν ως έναν από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής. Για την ακρίβεια ψηλά στην λίστα. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Α) Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Β) Εχει υπάρξει ξανά ομοσπονδιακός τεχνικός. Γ) Εχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο διευθυντής της Εθνικής Ελλάδος, ταξίδεψε στην Μαδρίτη και συνάντησε τον Ουρουγουανό τεχνικό. Οι δυο τους τα είπαν αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία! Αυτό δεν σημαίνει ότι διαφώνησαν κιόλας. Απλά ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε μια κουβέντα με τον 71χρονο προπονητή όπως θα κάνει και με άλλους υποψήφιους (στην Μαδρίτη ή και στην Ελλάδα) μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό.

Πότε θα υπάρξει οριστική απόφαση; Πιθανότατα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας. Με τον Μαρκαριάν να υπάρχει στο κάδρο ενώ δεν αποκλείεται με την επίσκεψή του στη Μαδρίτη να μιλήσει και με τον Μίτσελ. Είναι ένα όνομα που έχει “παίξει” για την Εθνική (ο ίδιος στην τελευταία του συνέντευξη είπε πως δεν θα είχε πρόβλημα), έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από το πέρασμά του στην Ελλάδα και παραμένει στους υποψήφιους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο αυτοί. Η για την ακρίβεια μόνο ο Μαρκαριάν. Μέσα στην εβδομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης και η ΕΠΟ θα λάβουν την απόφαση για τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό.

 

Τελευταία Νέα