Υπογράφει την Δευτέρα ο Μπεργκ

Υπογράφει την Δευτέρα ο Μπεργκ

Νίκος Μαρούδας
Υπογράφει την Δευτέρα ο Μπεργκ

bet365

Ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ έρχεται στην Ελλάδα την Δευτέρα ώστε ο Σουηδός επιθετικός να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Τρίτη ή Τετάρτη υπογράφει και ο Τριανταφυλλόπουλος.

Όπως έχουμε αναφέρει από τα μέσα του μήνα, ο Μάρκους Μπεργκ αναμενόταν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο τέλος του μήνα. Αυτό και θα γίνει, καθώς την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, θα βρεθεί στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σουηδού.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και εκεί ο Μπεργκ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα κλείσει οριστικά το θέμα της πρόωρης ανανέωσης του.

Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο νεαρός μπακ που επίσης έχει συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη ή την Τετάρτη ώστε να υπογράψει το δικό του νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα