Συνεχίζονται οι φήμες για Γκόμες

Νίκος Μαρούδας
Συνεχίζονται οι φήμες για Γκόμες

bet365

Ο Μάθιου Γκόμες, φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των μεγάλων του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να μίλησε με την Κέρκυρα για την απόκτησή του. Διαψεύδουν από τον «δικέφαλο».

Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας την φετινή χρονιά και ήδη έχει καταφέρει να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων από την Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Μάθιου Γκόμες, ο οποίος έχει αναγκάσει με τις εμφανίσεις του, να κοιτάξουν την περίπτωσή του και οι μεγάλοι...

Ο Αναστασιάδης, έχει καλή γνώμη για τον ποδοσφαιριστή και ήδη έχουν βγει φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει επικοινωνήσει με την Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» όμως να ζητούν λεφτά για την αποδέσμευσή του και έτσι δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, από τον «δικέφαλο» του Βορρά, διαψεύδουν πως έχει απασχολήσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και τονίζουν πως δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την περίπτωση του Γάλλου μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα