«Κυανέρυθρος» ο Μουζακίτης

Θοδωρής Βασίλης
«Κυανέρυθρος» ο Μουζακίτης

bet365

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Αλέξανδρος Μουζακίτης που μένει ελεύθερος την Δευτέρα και υπογράφει την Τρίτη. Τελειώνει την Δευτέρα και του Μπακασέτα.

Μόνο οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Αλέξανδρου Μουζακίτη στον Πανιώνιο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, είχε παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι στη Νίκη Βόλου από τον Παναθηναϊκό και μετά την διάλυση της πρώτης επέστρεψε στους «πράσινους», με τον Πανιώνιο να κινείται για την απόκτησή του.

Η μεταγραφή αρχικά είχε κολλήσει, καθώς ο Παναθηναϊκός ήθελε ως αντάλλαγμα από τον Πανιώνιο έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την ομάδα Νέων, με τους «κυανέρυθρους» όμως να μην είναι θετικοί σε αυτή την παραχώρηση. Όμως, τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και η συμφωνία θα ολοκληρωθεί με τον Μουζακίτη να γίνεται... κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης (της τάξεως 20-30%) και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο «Μούζα» συμφώνησε την Παρασκευή να πάρει την ελευθέρας του και την Δευτέρα θα λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», ενώ την Τρίτη θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Πανιώνιο διάρκειας 2,5 ετών! Εκεί, θα βρει και τον δανεικό από τον Παναθηναϊκό, Σπύρο Ρισβάνη με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στις ακαδημίες των «πρασίνων».

Τελειώνει και του Μπακασέτα

Οι «κυανέρυθροι» παράλληλα με την υπόθεση του Μουζακίτη, ολοκληρώνουν και την απόκτηση του Μπακασέτα, ο 21χρονος ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος για την επίθεση και την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει οριστικά θετική εξέλιξη. Κάπως έτσι θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές της ομάδας για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα