ΠΑΟΚ:«Να εμπνεύσουμε τον κόσμο»

ΠΑΟΚ:«Να εμπνεύσουμε τον κόσμο»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ:«Να εμπνεύσουμε τον κόσμο»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδης να στέλνει το μήνυμα στους παίκτες. Τυχεροί ήταν οι Στέλιος Πόζογλου που είχε και γενέθλια, αλλά και ο Φάνης Τζανδάρης.

Εκτός των Ιβάν Σαββίδη και Ζήση Βρύζα, έτρεχε με τα μεταγραφικά της ομάδας, η βραδιά ξεκίνησε με τον Στέλιο Πόζογλου να σβήνει κεράκι για τα 19α γενέθλιά του στην έκπληξη που του έκαναν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τελείωσε με τον εορτάζοντα να κερδίζει και το ένα από τα δύο φλουριά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος τυχερός ήταν ο Φάνης Τζανδάρης. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά με υγεία και τους προέτρεψε με την συμπεριφορά και την αγωνιστική φιλοσοφία τους να εμπνεύσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος λόγω της οικονομικής κρίσης βιώνει δύσκολες στιγμές και χρειάζεται στήριξη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα