Χάρα αντί Ολαϊτάν (;)

Χάρα αντί Ολαϊτάν (;)

Αντώνης Σαούλης
Χάρα αντί Ολαϊτάν (;)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει γεμάτες τις θέσεις ξένων, ο Αργεντινός για να έρθει πρέπει να φύγει κάποιος και ο Περέιρα το σκέφτεται για τον Μιχαλάκη. Η ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού και η περίπτωση του Γκαζαριάν.

Ολα δείχνουν ότι ο Φράνκο Χάρα θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μιας και οι Πορτογάλοι έχουν δεδομένη τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ωστόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, όπερ σημαίνει ότι πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων”.

Και οι θέσεις των ξένων στον Ολυμπιακό είναι κλεισμένες. Σαλίνο (Βραζιλία), Ντινγκά (Κονγκό), Γκαζαριάν (Αρμενία), Ολαϊτάν (Νιγηρία), Μπενίτες (Παραγουάη). Για ν' αποκτηθεί λοιπόν ο Χάρα θα πρέπει κάποιος από τους πέντε ν' αποχωρήσει. Και ο Περέιρα ουσιαστικά το αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της Nova.

«Είναι ένας νέος παίκτης με ποιότητα και φυσικά πάρα πολλές ικανότητες. Όμως, απουσίαζε για πολύ καιρό. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να αποφασίσουμε και να εκτιμήσουμε αν είναι προτιμότερο για εκείνον να δοθεί κάπου μέχρι το τέλος της περιόδου ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί και να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν. Να έχει ρυθμό και καλύτερη φυσική κατάσταση. Ή αν προτιμούμε να τον κρατήσουμε εδώ για όσα παιχνίδια τον χρειαστούμε. Αυτή είναι μία απόφαση που θέλουμε να πάρουμε. Είναι κάτι που θέλουμε να εκτιμήσουμε σχετικά με τον Μάικλ. Είναι ένας παίκτης ο οποίος σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει. Θα το αποφασίσουμε την επόμενη εβδομάδα», είπε ο Περέιρα.

Βεβαίως επειδή ο Πορτογάλος δεν έχει αποφασίσει ακόμα, δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Δηλαδή ο Ολαϊτάν να παραμείνει στο ρόστερ και κοντά στην ομάδα και αντ' αυτού ν' αλλάξει... ορίζοντες ο Αρμένιος εξτρέμ.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα