Πήρε (και) Ελιομάρ η ΑΕΛ

Gazzetta team
Πήρε (και) Ελιομάρ η ΑΕΛ

bet365

Τον Βραζιλιάνο μέσο Ελιομάρ Σίλβα που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕΛ. Μιλάνε με Λεόν οι «βυσσινί»

Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα χειμερινής μεταγραφής, προχώρησε η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Βραζιλάνο μέσο Ελιομάρ Σίλβα ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πιερικό, απ΄όπου κι έμεινε ελεύθερος.

Η ομάδα της Λάρισας, έπειτα από την εξέλιξη αυτή έφτασε τις επτά μεταγραφές, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Λύρα, Μπόγιοβιτς, Φλεριβάλ,Σταθάκη, Πίντο, Γιάντση και Πατσιογεώργου, ενώ το μόνο που απομένει πλέον για την επισημοποίηση της, είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Μπανούση και τα όσα υποστηρίζει ο ΟΦΗ πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο, οι ιθύνοντες της ΑΕΛ εμφανίζονται καθησυχαστικοί στο εν λόγω ζήτημα.

Τέλος όσον αφορά τις εξέλιξεις από το μετώπο των μεταγραφών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμα μια μεταγραφή ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υποψήφιος για την εν λόγω θέση φέρεται να είναι ο Ντιέγκο Λέον, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με την φανέλα της Κέρκυρας, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις πολύ δύσκολα θα αποαχωρήσει κάποιος άλλος από το δυναμικό της «Βασίλισσας του κάμπου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα