Το μυαλό στην Καλλονή
Το πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη αποτελεί παρελθόν και το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο παιχνίδι με την Καλλονή στην Λεωφόρο.
Στην πρώτη προπόνηση των «πράσινων» λοιπόν, ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Νίνη, Μπούι και Κουτρουμπή να συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά και η συμμετοχή τους στην αποστολή του σαββατιάτικου παιχνιδιού, θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.
Όπως όλα δείχνουν όμως, έχουν ελάχιστες πιθανότητες...
Από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν στο χθεσινό ματς με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
