«Περιμένει Καραγκούνη ο Μαρκαριάν»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Περιμένει Καραγκούνη ο Μαρκαριάν»

bet365

Στη Μαδρίτη βρίσκεται ήδη ο Σέρχιο Μαρκαριάν προκειμένου την Παρασκευή να συναντηθεί με τον Γιώργο Καραγκούνη για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Προτάθηκε και ο Λόταρ Ματέους.

Οι διαπραγματεύσεις του Γιώργου Καραγκούνη με τον 70χρονο τεχνικό θα ξεκινήσουν αφού αναλάβει και τυπικά τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης στις προγραμματισμένες εκλογές της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ουρουγουάη, ο πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Ιωνικού επιθυμεί διακαώς να εργαστεί στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, μολονότι δεν έχουν πέσει στο τραπέζι όλοι οι παράμετροι πιθανής συνεργασίας.

«Ο Μαρκαριάν παρά την ηλικία του είναι πολύ ενεργός. Αυτό θα ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να χαλάσει η συμφωνία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Επίσης, αν τελικά η ελληνική ομοσπονδία καταλήξει σε αυτόν, εκτιμώ πως θα τα βρουν και στο οικονομικό.

Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα επειδή έχει δουλέψει στη χώρα σας αλλά και τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει η Εθνική Ελλάδας στα θετικά αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε πως θέλει να αναλάβει την Ελλάδα. Είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ και αντιμετωπίζει αυτό το ενδεχόμενο ως πρόκληση», τονίστηκε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr από άτομο που γνωρίζει καλά τον πεπειραμένο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως προτάθηκε για την Εθνική ομάδα και ο Λόταρ Ματέους, η περίπτωση του οποίου ωστόσο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

 

Τελευταία Νέα