Εκτίει με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό ο Κέβιν

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό ο Κέβιν

bet365

Στα παιχνίδια της 22ης και της 23ης αγωνιστικής με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Κέβιν. Με τους «πράσινους» θα εκτίσει και ο Μύγας.

Την έβδομη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα αντίκρισε ο Κέβιν στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Έτσι, δε θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των Αγρινιωτών και μαζί με τους συνεργάτες του αποφάσισε αυτά να είναι με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό την 22η και την 23η αγωνιστική, αντίστοιχα. Επίσης, στο ματς με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο θα εκτίσει και ο Μύγας, ο οποίος στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Εργομετρικά για μεταγραφές

Από εκεί και πέρα, σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν στο Εργομετρικό Κέντρο Sport Clinic από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα και Κοστίν Λαζάρ. Στόχος είναι η αξιολόγηση των τριών προαναφερθέντων, ώστε να εκτιμηθεί το επίπεδο της αερόβιας-αναερόβιας ικανότητάς τους.

Δανεικοί στον Φωκικό οι Ζαρκάδας, Χαντάκιας

Τέλος, τα «καναρίνια» παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού στον Φωκικό τον 20χρονο μέσο Τάσο Ζαρκάδα και τον 20χρονο αμυντικό Δημήτρη Χαντάκια μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. «Ο Τάσος Ζαρκάδας και ο Δημήτρης Χαντάκιας παραχωρούνται με δανεισμό στον Φωκικό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα