Αναστασιάδης: «Προσήλωση στο στόχο για τον τίτλο»

Αναστασιάδης: «Προσήλωση στο στόχο για τον τίτλο»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Προσήλωση στο στόχο για τον τίτλο»

bet365

Τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη (1-0) επί του Πλατανιά συνεχάρη ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Ο «δικέφαλος του βορρά» έχασε την πρωτιά της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό να είναι πλέον αυτός που απολαμβάνει το ρετιρέ της Σούπερ Λιγκ έπειτα από 19 αγωνιστικές.

Η πρόσφατη αγωνιστική κρίση της ομάδας της Θεσσαλονίκης την έριξε από την κορυφή, όμως ο Άγγελος Αναστασιαδής προσπαθεί όσο γίνεται να διατηρεί ακμαίο το ηθικό των παικτών του.

Αυτό έκανε και μετά τη νίκη (1-0) επί του Πλατανιά που έφερε ηρεμία στον ΠΑΟΚ, λέγοντάς τους:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την προσπάθειά σας. Δεν στεκόμαστε όμως εδώ. Συνεχίζουμε. Θέλω να είστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι ο τίτλος. Θέλω να είστε έτοιμοι γιατί μετά τη διακοπή, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Να κάνετε καλή ζωή, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα