«Προτίμησε την Βερόνα ο Νέτο»

«Προτίμησε την Βερόνα ο Νέτο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Προτίμησε την Βερόνα ο Νέτο»
Για συμφωνία του Πορτογάλου Νέτο με τη Βερόνα κάνει λόγο ο ιταλικός Τύπος την στιγμή που ο άσος της Ζενίτ βρίσκονταν σε επαφές με τον Ολυμπιακό!

Στον ιταλικό Τύπο κάνουν αναφορά σε συμφωνία-έκπληξη της Βερόνα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία επιτεύχθηκε την τελευταία στιγμή και βρίσκεται στην τελική φάση της.

Ο Νέτο, όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη Serie A και ανάμεσα στις προτάσεις που δέχθηκε επέλεξε την Βερόνα έχοντας πεισθεί από τον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Μαντορλίνι.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού έναντι 400.000 ευρώ και οψιόν ανανέωσης από την ιταλική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός στόπερ, Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, ο οποίος απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό βρίσκεται κοντά στη Ροζάριο Σεντράλ.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα