Και επίσημα Αρκάς ο Ιγκλέσιας

Φώτης Καρακούσης
Και επίσημα Αρκάς ο Ιγκλέσιας

bet365

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι από σήμερα και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο Ματίας Ιγκλέσιας με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Στην πατρίδα μας, αυτή την φορά για τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο 30χρονος Αργεντίνος μέσος συμφώνησε με τους Αρκάδες και όπως ανακοινώθηκε θα είναι κάτοικος Τρίπολης μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ματίας Ιγκλέσιας (Matías Iglesias).

Ο Αργεντινός μέσος, γεννημένος στις 18 Απριλίου 1985, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 62».

«Κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή ο Αστέρας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Ιγκλέσιας τόνισε: «Ο Αστέρας έχει υψηλούς στόχους και πάντα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Η ομάδα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και αυτό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Στον κόσμο θέλω να πω ότι θα δίνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές, για να βρίσκεται ο Αστέρας πάντα ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα