Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός

Αντώνης Σαούλης
Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός

bet365

Ο μακροβιότερος προπονητής στην Σούπερ Λίγκα, Μάκης Χάβος πηγαίνει στο «Καραϊσκάκη» για ν' αντιμετωπίσει τον πιο... νέο σε αυτήν Βίτορ Περέιρα.

Κάθε παιχνίδι έχει κάτι να ξεχωρίσεις. Εκτός του ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός με τις 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις υποδέχεται τον Παναιτωλικό που έχει να χάσει 6 σερί ματς στο πρωτάθλημα είναι και η κόντρα των δύο προπονητών. Του μακροβιότερου στην Σούπερ Λίγκα, Μάκη Χάβου κόντρα στον νεότερο, Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα κοουτσάρει για δεύτερο παιχνίδι τους «ερυθρόλευκους» με στόχο βεβαίως τη νίκη για να μείνει στη κορυφή (είτε με το +2 είτε ν' αυξήσει την διαφορά) και θα κλείσει 1,5 εβδομάδα στην Ελλάδα.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός έχει να καυχιέται (εκτός από την εκπληκτική του φετινή πορεία) για τον προπονητή με την μεγαλύτερη... διάρκεια. Ο Μάκης Χάβος σε μια εβδομάδα θα κλείσει δύο χρόνια στον πάγκο των «καναρινιών».

Για το δε παιχνίδι; Συγκρούονται οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Μάλιστα ο Παναιτωλικός είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό φέτος (2η αγωνιστική, 1-1 στο Αγρίνιο), αλλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχει παίξει στο «Καραϊσκάκη» μετράει ισάριθμες ήττες.

Εκτός όμως από τις δύο αυτές κόντρες, υπάρχει κι αυτή της καλύτερης επίθεσης (του Ολυμπιακού) κόντρα στην καλύτερη άμυνα (του Παναιτωλικού). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 43 τέρματα (40+3 για τη νίκη επί της Νίκης Βόλου) και ο Παναιτωλικός έχει δεχτεί μόλις 13 γκολ. Και ο Ολυμπιακός τόσα γκολ έχει δεχτεί αλλά στην προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνιζόταν (ήταν το ματς με τη Νίκη) και ο Παναιτωλικός πρόσθεσε ακόμα ένα τέρμα στο παθητικό εξαιτίας του μοναδικού αυτογκόλ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα