Δέκα ράμματα στον Καλί!

Δέκα ράμματα στον Καλί!

Νίκος Τσιώκος
Δέκα ράμματα στον Καλί!

bet365

Σημαντικό πρόβλημα με τον Σιρίλ Καλί προέκυψε στη Βέροια, καθώς του τοποθετήθηκαν δέκα ράμματα στο γόνατο και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός με ΟΦΗ και οι Βάσκες, Μπαλάφας.

Βαθύ σκίσιμο στο γόνατο υπέστη ο Σιρίλ Καλί, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια. Στον Γάλλο στόπερ τοποθετήθηκαν δέκα ράμματα και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διάρκεια του οποίου ακόμα δεν είναι γνωστή. Κατά συνέπεια, θα χάσει και το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ, όπως και οι Βάσεκς, Μπαλάφας.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος είναι ακόμα ανέτοιμος, καθώς ήταν για 1,5 μήνα μακριά από τη δράση. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Χοσέ Γκρανέρο για την αναμέτρηση με τους «Ομιλίτες» είναι οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα