Χωρίς δύο η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο η Ξάνθη

bet365

Χωρίς τον τραυματία Ράνο και τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη αναχώρησε για την Κέρκυρα η αποστολή της Ξάνθης.

Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα ολοκλήρωσε η Ξάνθη. Οι ακρίτες έκαναν μία προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (16/1), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας κι επιθετικής ανάπτυξης. Στη συνέχεια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τον τραυματία Ράνο και τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Μπέρτος, Κομεσίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Φλίσκας, Βάλτερ, Καπετάνος, Μπέλιτς. Από εκεί και πέρα, η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα (19/1) θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα