Ο Ρόις στη Ρεάλ!

Ο Ρόις στη Ρεάλ!

Ο Ρόις στη Ρεάλ!

bet365

Κοντά στο μεγάλο «μπαμ» του 2015 βρίσκεται η Ρεάλ, η οποία, φέρεται να συμφώνησε με τον Μάρκο Ρόις, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα!

Έτοιμη να κάνει στους οπαδούς της το καλύτερο δώρο, δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης! Ανθρωποι της ομάδας ταξίδεψαν στη Γερμανία, συναντήθηκαν με τον Ρόις και τον... έπεισαν να υπογράψει στη «Βασίλισσα». Οπως αποκαλύπτει η «elconfidencial», ο ηγέτης της Ντόρτμουντ θα είναι από την 1η Ιούλη παίκτης της Ρεάλ, μιας και συμφώνησε για συνεργασία πέντε ετών. Οπως τονίζεται, ο 25χρονος Γερμανός θα καρπωθεί για την πρώτη σεζόν 7 εκατ. ευρώ, ποσό που εισπράττει ο Κρόος και ο Μπενζεμά.

Σημαντικό ρόλο για την επίτευξη του deal έπαιξαν οι συμπατριώτες του Κρόος και Κεντίρα, αντίθετα... έχασε ο «κολλητός» του, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που τον «έψηνε» για τη Μπάγερν. Θυμίζουμε, πως για τον Ρόις έδειξαν ενδιαφέρον Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Αρσεναλ! Οσο για τη Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί θα καρπωθούν ποσό που θα αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ διέψευσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Ισπανών, με τον πρόεδρο της ομάδας, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε να τονίζει: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ανόητο...»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα