Στους «4» με... τεσσάρα!

Gazzetta team
Στους «4» με... τεσσάρα!

bet365

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ' Εθνικής πήραν τα Τρίκαλα, που επικράτησαν της Καβάλας με 4-2. Στους «4» και ο Εθνικός, μετά την νίκη με 2-1 επί της Δόξας Μανολάδας, στην επόμενη φάση και η Κηφισιά, με το 1-0 επί του Λουτρακίου.

Τρίκαλα - Καβάλα 4-2

Την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής εξασφάλισαν τα Τρίκαλα που κέρδισαν εντός έδρας με 4-2 την Καβάλα.

Το συγκρότημα του 'Άγγελου Διγκόζη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με το σουτ του Σαχινίδη. Οι Θεσσαλοί έχοντας υπέρ τους την ψυxολογία από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους στο 10΄με τον Καμπλιώνη.Οι «κυανέρυθροι» πήγαν στα αποδυτήρια με αέρα τριών γκολ, όταν στο 43΄ ο Μοσχάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο δυνατά και στο 47΄ έφτασαν κοντά στο 4-0 , το σουτ όμως που επιχείρησε ο Σαχινίδης αποκρούστηκε από τον Αθανασίου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι στο 53΄ με το πλασέ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Ο εν λόγω παίκτης σκόραρε εκ νέου στο 67΄ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΤ έχασε την ευκαιρία προκειμένου να κάνει το 4-2 το σουτ όμως του Σκούπρα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία των «αργοναυτών»

Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 82΄ να κλειδώσουν για τα καλά την υπόθεση πρόκριση χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μοσχάκης με δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Στούμπος, Καμπλιώνης (58΄Κουλούρης), Μοσχάκης, Παπαευθυμίου Παν., Πέντσας (53΄Γεωργάκης), Σαχινίδης, Κουτσόπουλος (46΄Μπασιάκας)

ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου (83΄Κυφωνίδης), Ασημάκης, Καρύπογλου, Μπάτζιος, Παπαρμαξίδης, Παπαδόπουλος Αμβρ., Νταμπανλής (70΄Χατζηαντωνίου), Μπλιός, Αδαμαντίου, Παπαδόπουλος Γρηγ., Χρυσαλίδης

Κηφισιά - Λουτράκι 1-0

Αγχώδη νίκη με 1-0 πέτυχε επί του Λουτρακίου η ομάδα της Κηφισιάς, η οποία πανηγύρισε έτσι την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Οι Αθηναίοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως δεν μπορούσαν να το... καθαρίσουν.

Στο 69' ο Κόντης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Θανόπουλου, όμως τελικά νικήθηκε στο 83' από τον από τον Γκουτσούλα, που χάρισε στην ομάδα της Κηφισιάς το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Παπάζογλου (76΄ Στασινός), Έσλερ, Τεγούσης, Παληαρούτας (46΄Θανόπουλος), Ανδρίκος, Δρυμούσης, Τσιμικλής (62΄Βέρμπης), Γιόνδης, Γκουτσούλας, Καραμπάς

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Δημήτρης Καραμανώφ): Κόντης, Σπέτσης, Γκαρμίρης, Σιώκος, Μαυρέλης (84΄ Χρυσαφίδης), Παπουτσής (78΄Παπαναστασίου), Δημάκης, Διαμαντόπουλος, Σουσούνης, Αποστολάκης, Ζερβός

Εθνικός - Δόξα Μανολάδας 2-1

Την παρουσία του στη φάση των ημιτελικών εξασφάλισε ο Εθνικός που κέρδισε με 2-1 στην έδρα του την Δόξα Μανολάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη παρά το γεγονος ότι ήταν καλύτερη από τους «μαυραετούς», εν τούτοις δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Τσάπαλου με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες δίχως τέρματα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 68΄ η ομάδα της Ηλείας άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Νικολόπουλος. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν αρχικά στο 83΄ να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Σταφσουλάι και εν συνεχεία στο 87΄ να κλειδώσουν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση με το τέρμα το οποίο και πέτυχε ο Τογρού.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Τσαραούσης, Γερόλυμος (90΄ Σάμιος), Μπένα (89΄ Βελέτης), Σαμιώτης, Μακρής, Λεωνιδόπουλος (74΄ Σταφσουλάι), Τογρού, Μάναλης, Παυλόπουλος, Ξενιτόπουλος

ΔΟΞΑ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Αδαμόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος, Βατσής, Ντεντόπουλος, Πλαστουργός (77΄ Αγγελόπουλος), Γούρμος (72΄ Αναγνωστόπουλος)

Αποτελέσματα

Τρίκαλα - Καβάλα 4-2

Εθνικός - Δόξα Μανολάδας 2-1

Κηφισιά - ΠΑΟ Λουτρακίου 1-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα