Πλατανιάς: Την ψάχνει ο Ναζλίδης

Αντώνης Σαούλης
Πλατανιάς: Την ψάχνει ο Ναζλίδης

bet365

Ο Θωμάς Ναζλίδης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις νωρίτερα. Οι ομάδες που ψάχνουν για φορ σε περίπτωση που φύγει από τον Πλατανιά.

Από το καλοκαίρι του 2011 φοράει τα κόκκινα του Πλατανιά. Ο Θωμάς Ναζλίδης μένει ελεύθερος σε έξι μήνες ωστόσο δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις νωρίτερα μια και ο 27χρονος επιθετικός έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας να μείνει ελεύθερος.

Ακόμα πάντως και αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά του ο Ναζλίδης μπορεί να διαπραγματευτεί και να υπογράψει από τώρα στον επόμενο σύλλογο. Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι το οριστικό ούτε ότι έχει συμφωνήσει σε κάποια άλλη ομάδα.

Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης, Καλλονή και Ατρόμητος είναι σε αναζήτηση επιθετικού και δεν αποκλείεται εν τέλει αν βρει ομάδα να μείνει ελεύθερος από τώρα ο Θωμάς Ναζλίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα