Προς Ολυμπιακό Βόλου ο Μπόρχα

Βασίλης Μοιρώτσος
Προς Ολυμπιακό Βόλου ο Μπόρχα

bet365

Ο Μπόρχα Σάντσεθ αναμένεται να αποχωρήσει από την Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου...

Παρελθόν από την Κέρκυρα αναμένεται να αποτελέσει ο Μπόρχα Σάντσεθ. Ο Ισπανός μέσος δεν έπεισε στο σύντομο πέρασμά του από το νησί, αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές και αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, είναι με ποιον τρόπο θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο μπορεί να αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος είτε δανεικός από τους «Φαίακες» κάτι που για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει και αναζητείται η καλύτερη λύση τόσο για την Κέρκυρα όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα