Τζανδάρης ο... κλέφτης

Τζανδάρης ο... κλέφτης

Αντώνης Σαούλης
Τζανδάρης ο... κλέφτης

bet365

Ο μέσος του ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα κατάφερε να ξεχωρίσει και στην συγκεκριμένη κατηγορία έχοντας δέκα περισσότερα από τον δεύτερο Καρντόσο.

Ο Ζέκα πάντα είναι φιλότιμος και πολύ καλός στο πρέσινγκ. Ο Καρντόσο της Κέρκυρας φημίζεται για το σκληρό του παιχνίδι. Ο Λίλα πριν πωληθεί ήταν από τους καλούς κλέφτες. Το ίδιο και οι Αμαραντίδης (Βέροια) και Λαδάκης (Πανθρακικός). Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον Φάνη Τζανδάρη του ΠΑΟΚ.

Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι με διαφορά ο καλύτερος κλέφτης του πρωταθλήματος. Τελείωσε τον πρώτο γύρο με τον εξωπραγματικό αριθμό 46! 46 κλεψίματα από τον πρωτάρη (!) στην Σούπερ Λίγκα Τσανδάρη ο οποίος στα 21 του ξεχώρισε στον φετινό ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα