«Κόκκινη» η καλύτερη επίθεση

«Κόκκινη» η καλύτερη επίθεση

Αντώνης Σαούλης
«Κόκκινη» η καλύτερη επίθεση

bet365

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο τερμάτισε πρώτος στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά εν τέλει έχει και την καλύτερη επίθεση μια και τελείωσε τα πρώτα 17 παιχνίδια έχοντας πετύχει 40 γκολ, τέσσερα περισσότερα από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ και η Βέροια ξεκίνησαν δυναμικά το πρωτάθλημα σκοράροντας αρκετά τέρματα και γι' αυτό ήταν ψηλά στην βαθμολογία. Η επίθεση του Παναθηναϊκού ανέβηκε στις τελευταίες αγωνιστικές, αυτή του Αστέρα Τρίπολης ποτέ δεν ξέφυγε προς τα πάνω, ενώ η Ξάνθη έγινε παραγωγική επί Λουτσέσκου.

Ωστόσο η καλύτερη επίθεση του πρώτου γύρου ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι«ερυθρόλευκοι» πέτυχαν συνολικά 40 γκολ σε αυτά τα 17 παιχνίδια του πρώτου γύρου, τέσσερα περισσότερα από τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν σκόραρε σε δύο παιχνίδια (με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης), είχε αρκετές νίκες με εμφατικό τρόπο. Μέσα στην Κέρκυρα (4-0), μέσα στην Καλλονή (5-0), με τον Πανθρακικό (5-1) και οι τριάρες με ΟΦΗ (3-0), Βέροια (3-0), Εργοτέλη (3-2), Νίκη Βόλου (3-1) και Ξάνθη (3-1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα