Παραμένει «πιστολέρο»

Παραμένει «πιστολέρο»

Αντώνης Σαούλης
Παραμένει «πιστολέρο»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου έκανε την προσπέραση στον πίνακα των σκόρερ και με τα δύο γκολ που έβαλε στην Ξάνθη πέρασε τον Αθανασιάδη στην πρώτη θέση.

Ο Κλάους είχε μια πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, o Καλτσάς στο αθόρυβο έφτασε τα 8 γκολ, ο Γιάννου με τον Πανιώνιο κάνει μια εκπληκτική σεζόν κι έχει 7 τέρματα, ο Καρέλης εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Μπεργκ και σκόραρε 7 φορές αλλά κανείς τελικά δεν μπόρεσε να επισκιάσει τον Μήτρογλου ο οποίος στο τέλος του πρώτου γύρου είναι μόνος πρώτος στον συγκεκριμένο πίνακα με 10 γκολ!

Ο «πιστολέρο» με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο τέλος προσπέρασε τον Αθανασιάδη (με 9 γκολ). Ο φορ των «ερυθρολεύκων» από αυτά τα 10 γκολ μόνο το ένα είναι με πέναλτι. Κι από τα υπόλοιπα τα περισσότερα είναι και τρίποντα για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. Ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θέλει και ο ίδιος αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και ο «πιστολέρο» τελείωσε τον πρώτο γύρο, στην κορυφή, έχοντας ένα γκολ ανά τέσσερις τελικές προσπάθειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα