Μόνο μια ήττα η Λεωφόρος

Μόνο μια ήττα η Λεωφόρος

Αντώνης Σαούλης
Μόνο μια ήττα η Λεωφόρος

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ένα ματς λιγότερο όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια από Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχει χάσει τους λιγότερους βαθμούς. Μόλις μία ήττα και αυτή από τον ΟΦΗ...

Ο Ολυμπιακός είχε δύο συνεχόμενες «κατραπακιές»: ήττα από τον ΠΑΟΚ και ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη «χάλασαν» την έδρα του σε λίγες μέρες. Ο ΠΑΟΚ έχει ότι κι ο Ολυμπιακός: 7-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ του στον πρώτο γύρο, στον οποίο έχασε από τον Παναθηναϊκό και έφερε ισοπαλία με τη Καλλονή. Ατρόμητος, Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης δεν έχουν ήττες στο γήπεδό τους, αλλά έχουν στερηθεί βαθμούς με αρκετές ισοπαλίες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόλις μία, αλλά «βαριά», το 0-4 απ’ τον Λεβαδειακό. Η Ξάνθη έχασε για πρώτη φορά χθες από τον Ολυμπιακό, όπως μόνο από τον Ολυμπιακό έχει χάσει στη Μυτιλήνη η Καλλονή. Ο Εργοτέλης έχει τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή με πέντε βαθμούς σε οχτώ ματς. Καλύτερη έδρα της Super League για τον πρώτο γύρο το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει χάσει τους λιγότερους βαθμούς στην έδρα του, μόλις τρεις στην ήττα με 1-2 από τον ΟΦΗ. Τα άλλα εφτά ματς που έδωσε στη Λεωφόρο τα κέρδισε. Συνολικά σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχει 7-0-1 και συνολικά τέρματα 19-4 και κλείνει τον πρώτο γύρο όντας με την καλύτερη έδρα στην Σούπερ Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα