Παναιτωλικός: Δεν... τρώει γκολ με τίποτα

Αντώνης Σαούλης
Παναιτωλικός: Δεν... τρώει γκολ με τίποτα

bet365

Μετά από 17 παιχνίδια στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός έχει την καλύτερη άμυνα στην Σούπερ Λίγκα έχοντας δεχτεί μόνο 12 τέρματα. Δεύτερος ο Ολυμπιακός με μόλις 13 γκολ παθητικό όπως και η Καλλονή.

Η Καλλονή δέχτηκε μόλις 13 γκολ στον πρώτο γύρο και δεν είναι στην κορυφή της λίστας λόγω του Ολυμπιακού και των πέντε γκολ που της έβαλε. Ο Ατρόμητος δεν διατήρησε την περσινή του επιθετικότητα, αλλά κράτησε την καλή αμυντική συγκομιδή και δέχτηκε 14. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχασε τα… πρωτεία στον πρώτο γύρο λόγω του τέρματος που σημείωσε χθες ο Λουσέρο.

Ο Παναθηναϊκός «χάλασε» την αμυντική του εικόνα στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ «ισοπεδώθηκε» σε Ξάνθη, Γιάννενα και Τρίπολη που έφαγε συνολικά δέκα γκολ (σχεδόν τα μισά από τα 22 που έχει δεχτεί συνολικά). Ξάνθη, Βέροια και Αστέρας σκοράρουν πολύ, αλλά δέχονται και πολλά, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα. Καλύτερος όλων σ’ αυτό τον πρώτο γύρο ο Παναιτωλικός.

Μόλις 12 γκολ έχει δεχτεί η ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος εκτός από την 5η θέση έχει να καυχιέται και για την καλύτερη άμυνα σ’ αυτό τον πρώτο γύρο. Το εκπληκτικό με τον Παναιτωλικό είναι πως έχει δεχτεί μόνο σ' ένα ματς πρωταθλήματος δύο τέρματα. Αυτό με την Ξάνθη το οποίο νίκησε με 5-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα